Produkcja odbywa się w sposób całkowicie zgodny z wymaganiami jakościowo-higienicznymi w zakładzie, do którego przeniesliśmy się zaraz po zakończeniu jego budowy w lipcu 2019 roku.
Produkcję prowadzimy zgodnie z normami europejskimi w nowym zakładzie, który jest w stanie przetworzyć dziennie 100 ton mięsa upieczonego i surowego.
Poszerzając wachlarz produktów o tradycyjnych smakach, codziennie wzbogacamy naszą ofertę o nowe produkty w szczególności z gamy produktów pieczonych i gotowych.
Dzięki posiadanemu certyfikatowi halal nasz zakład prowadzi produkcję wysokiej jakości w sposób higieniczny i zgodny z wytycznymi islamu. Posiadamy również certyfikaty IFS i EKO.
Dzięki uzyskanemu ostatnio certyfikatowi EKO/BIO, w naszych katalogach pojawią się wkrótce produkty ekologiczne.
Bezustannie inwestujemy w prace badawczo-rozwojowe w zakresie technologii i systemów produkcyjnych, a także nowych produktów. Już wkrótce zaprezentujemy Państwu jeszcze więcej nowych produktów.
Zapraszamy do odwiedzin w naszym zakładzie produkcyjnym. Zapewni to poniższe video.