Produkcja

Nasza firma, która od 2010 roku prowadzi w Polsce produkcję w 3 zakładach, zajmuje się wytwarzaniem kebabu i produktów mięsnych.

Produkcja

Nasza firma, która działa w branży od 15 lat, prowadzi w Polsce produkcję w 3 zakładach. Będąca jednym z największych producentów kebabu w Europie firma Damak, dzięki wyjątkowemu smakowi, naturalności i wysokiej jakości produktów, z każdym dniem podnosi wartość swojej marki.

Produkcja odbywa się w sposób całkowicie zgodny z wymaganiami jakościowo-higienicznymi w zakładzie, do którego przeniesliśmy się zaraz po zakończeniu jego budowy w lipcu 2019 roku.

Produkcję prowadzimy zgodnie z normami europejskimi w nowym zakładzie, który jest w stanie przetworzyć dziennie 100 ton mięsa upieczonego i surowego.

Poszerzając wachlarz produktów o tradycyjnych smakach, codziennie wzbogacamy naszą ofertę o nowe produkty w szczególności z gamy produktów pieczonych i gotowych.

Dzięki posiadanemu certyfikatowi halal nasz zakład prowadzi produkcję wysokiej jakości w sposób higieniczny i zgodny z wytycznymi islamu. Posiadamy również certyfikaty IFS i EKO.

Dzięki uzyskanemu ostatnio certyfikatowi EKO/BIO, w naszych katalogach pojawią się wkrótce produkty ekologiczne.

Bezustannie inwestujemy w prace badawczo-rozwojowe w zakresie technologii i systemów produkcyjnych, a także nowych produktów. Już wkrótce zaprezentujemy Państwu jeszcze więcej nowych produktów.

Zapraszamy do odwiedzin w naszym zakładzie produkcyjnym. Zapewni to poniższe video.




KATALOG DAMAK



KONTAKT

+48 22 86 80 982


Al. Krakowska 66 05-555
Grzędy, Poland

info@damakfood.pl