BEEF TURKEY (kebab z mięsa wołowego i indyczego z płatów)
Prawdziwa uczta dla wielbicieli mięsa! Smaczne i zdrowe produkty marki Damak wytwarzane w higienicznych warunkach.
DAMAK
BEEF TURKEY (kebab z mięsa wołowego i indyczego z płatów)
Skład
Wołowina, mięso z indyka
Waga produktu
1kg, 2kg
Warunki przechowywania
-18 °C
Opis:
Kebab wołowo-indyczy marki Damak jako produkt wytwarzany z marynowanych w specjalnych przyprawach i sosach ud wołowych i indyczych, spełni wymagania każdego podniebienia.
Warunki przechowywania
Należy przechowywać w warunkach głębokiego mrożenia w -18 °C
Czas przygotowania
Podgrzewać na patelni przez 1-2 minuty.
Opakowanie
Mrożony produkt w opakowaniach 1000 – 2000 g
PIECZONY KEBAB Z KURCZAKA
(płaty uda z kurczaka)
PIECZONY KEBAB Z KURCZAKA
(płaty udo + filet)
PIECZONY KEBAB Z INDYKA, KURCZAKA I WOŁOWINY Z PŁATÓW