BEEF TURKEY (kebab z mięsa wołowego i indyczego z płatów)

Prawdziwa uczta dla wielbicieli mięsa! Smaczne i zdrowe produkty marki Damak wytwarzane w higienicznych warunkach.
DAMAK

BEEF TURKEY (kebab z mięsa wołowego i indyczego z płatów)


Skład Wołowina, mięso z indyka
Waga produktu 1kg, 2kg
Warunki przechowywania -18 °C

Opis:

Kebab wołowo-indyczy marki Damak jako produkt wytwarzany z marynowanych w specjalnych przyprawach i sosach ud wołowych i indyczych, spełni wymagania każdego podniebienia.



Warunki przechowywania

Należy przechowywać w warunkach głębokiego mrożenia w -18 °C


Czas przygotowania

Podgrzewać na patelni przez 1-2 minuty.


Opakowanie

Mrożony produkt w opakowaniach 1000 – 2000 g


PIECZONY KEBAB Z KURCZAKA
(płaty uda z kurczaka)



PIECZONY KEBAB Z KURCZAKA
(płaty udo + filet)



PIECZONY KEBAB Z INDYKA, KURCZAKA I WOŁOWINY Z PŁATÓW



PIECZONY KEBAB Z INDYKA I KURCZAKA Z PŁATÓW



PIECZONA WOŁOWINA
KEBAB Z MIĘSA MIELONEGO



PIECZONY
KEBAB Z MIĘSA MIELONEGO


KATALOG DAMAK



KONTAKT

+48 22 86 80 982


Al. Krakowska 66 05-555
Grzędy, Poland

info@damakfood.pl